HAVE A GOOD RUN ZOMERCURSUS

Sportscholen blijven tot 1 september gesloten. Grote hardloopevenementen kunnen we totdat we allemaal gevaccineerd zijn wel vergeten. Hoe blijf je toch gemotiveerd om hard te lopen, of word je juist gemotiveerd om voor het eerst de hardloopschoenen aan te trekken? Deze zomer geven Tuur en ik de zomercursus ‘have a good run’. Een 10-weekse cursus hardlopen inclusief trainingstips, (workout)video’s, mooie hardloopverhalen en een schema voor de 5 en 10 kilometer. 

homepage3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s